Sponsoring is een belangrijke bron van inkomsten voor onze vereniging. Voor onze deelname aan de parade van de Zomercarnaval zoeken wij sponsors. Als u geïnteresseerd bent om onze carnavalsgroep te sponsoren, dan kunt u een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Sponsoring door middel van het beschikbaar stellen van materialen is ook welkom. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Besluit u om nu direct een bedragje over te willen maken, dan kan dat natuurlijk ook.

Wij kunnen op verschillende manieren iets voor onze sponsors terug doen, zoals het plaatsen van een reclamebord op onze muziekwagen. Er is plaats voor 6 grote reclameborden en 2 kleinere. Daarnaast zullen alle sponsors worden vermeld op onze website en tijdens onze party's

Een voorbeeld:
Als u ons sponsort met EUR 1500,=, krijgt u van ons de ruimte om aan elke zijkant van de muziekwagen één reclamebord te plaatsen. De maat van zo'n reclamebord is ongeveer: 250 cm breed en 100 cm hoog. Dit is een indicatie, de juiste maten worden later bekend.

Wij hopen dat u ons en het Zomercarnaval een warm hart toe draagt en ons wilt helpen door te sponsoren.

Voor meer informatie over het Zomercarnaval Rotterdam klik hier

Thema 2023